Sevdiklerinize Özel Olduğunu Hissettirin

24-10-2018 15:39
Sevdiklerinize Özel Olduğunu Hissettirin

Sevdiklerinize Özel Olduğunu Hissettirin

 

İstiridye İnci Kolye Setlerinin Hediyelik Değerleri

 

İnternetten online olarak siparişi verilen ve sadece bir ya da iki iş günü içerisinde söz konusu adreslere güvenli ve hızlı bir şekilde gönderilen istiridye inci kolye setleri hediyelik eşya için değerlendirilebilecek en nadide ürünler arasında yer alıyor. Sevdikleri için bir ömür boyu takabilecekleri ve akılda kalıcı parıltılara sahip olan ürünler bakan herkes bu ürünlerin görsellerini inceleyip kararlarını ona göre verebilirler.

 

Özel günlerde eşlere, annelere ve sevgililere verilebilecek hem ucuz hem de kaliteli kolye seti ürünleri son beş yıl içerisinde giderek artan bir ilgiyle popüler olmaya devam ediyor. Bu ürünler son derece orijinal ve benzersiz. İsteyenler sepete ekle seçeneğine tıklayarak bu ürünlerin siparişini sonra tamamlamak üzere saklayabilirler. İsteyenler ise hemen satın al kategorisine tıklayarak birkaç dakika içerisinde alışverişlerini tamamlayabilirler. Anne bebe ürün kategorisinde de bu ürünlere erişim sağlamak mümkün. Birden fazla kolye seti almak da müşterilere sunulan ek seçenekler arasında yer alıyor.

 

İstiridye İnci Kolye Setlerinin Genel Özellikleri

 

 

Kendisi kadar kutusu da özgün ve güzel bir şekilde hazırlanmış olan istiridye inci ürünleri özel kutuları ile birlikte sahiplerine ulaştırılıyor. Dileyenler kutuları ile birlikte bu ürünleri sevdiklerine hediye edebilir. Kolyede yer alan incinin konserve kutusuna benzetilmesi ise ayrı bir ürün özelliği olarak göz kamaştırıyor. Dileyenler bu konserve kutusuna benzeyen inciyi kolyenin ucuna takarak orijinal bir aksesuar olarak elbiselerinde ve abiyelerinde değerlendirebilir. Sahte incilerden tamamen farklı olan bu gerçek inciler kültür incisi adı verilen gerçek ve nadide ürünler kullanılarak sahiplerine ulaştırılmaktadır. İnciler ve kolyeler cilt üzerinde herhangi bir kızarıklık ya da leke bırakmaz.

 

İstiridye İnci ile Oluşturulan Kolye Setlerinin Paket İçerikleri

 

 

Bu ürünü satın alan tüm müşterilere paket ulaştırılmaktadır. Paketin içerisinde toplamda 4 adet benzersiz ürün yer alıyor. 1 adet kolye ucu ve zincir paketten çıkan ilk ürünler. Bunun dışında bir adet yüzük ve de bir çift küpe de tamamen ürünün kalitesine eşlik edecek donanımda paketlerin içerisinde yer alıyor. Son olarak 1 adet istiridye inci ile birlikte paketin içeriği tamamlanıyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.