Dalgalı Saç Yapmanın Yeni Yolu

24-10-2018 15:41
Dalgalı Saç Yapmanın Yeni Yolu

Dalgalı Saç Yapmanın Yeni Yolu

 

Kadınlar için özel günlerin dışında kuaföre hem zaman hem de bütçe ayrılması pek kolay bir durum değildir. Bu nedenle sürekli olarak evde pratik bir şekilde aynı zamanda yorulmadan yapılabilecek saç modelleri aranır. Kadınlar arasında en çok kullanılan dalgalı modeller kimi zaman bir maşa ya da düzleştirici gibi elektronik aletler yardımıyla kimi zamansa pipet gibi basit araçlar yardımı ile yapılmaya başlanır. En yeni saç dalgalandırıcı modeli ise air curler olarak karşımıza çıktı.

 

Hem Kurutucu Hem Dalgalandırıcı

 

 

Air curler hem uygun fiyatı hem de kullanım rahatlığı ile saç dalgalandırıcı ürünler arasında oldukça ön plana çıkmaktadır. Çok sayıda avantaja sahip air curler saç şekillendirici ile saçlar için hem kurutma hem de dalgalandırma özelliklerini bir arada kullanabilirsiniz. Ayrıca elektrikle çalışan diğer ürünler gibi ısınmasını beklemeye gerek olmadığından air curler, kullanıcısına zaman tasarrufu da sağlamış olur. Bunun yanı sıra çok hafif ve küçük olmasından dolayı taşıması kolay bir üründür. Air curleri kol çantanızın içinde istediğiniz yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

 

Ürünün Kullanım Şekli

 

 

Yeni nesil bir saç dalgalandırıcı olarak isimlendirilen air curler, piyasadaki elektronik saç şekillendiricilerinin aksine kullanımı oldukça basit bir üründür. Öncelikle saç dalgalandırıcının boş kalan kısmını kendi saç kurutma makineniz ile birleştirmelisiniz. Daha sonra ürünün boşta kalan kısmına da saçlarınızı nazikçe yerleştirmelisiniz. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken saçın tutamlara ayrılarak ürün içerisine yerleştirilmesidir. Bu basit iki adımdan sonra ise yapmanız gereken tek şey saç kurutma makinenizi çalıştırmak ve bir süre beklemek. Bu kısa sürenin sonunda muhteşem dalgalı ve oldukça hacimli saçlarınıza merhaba diyebilirsiniz.

 

Ürünün Avantajları

 

 

Sıradan saç şekillendiriciler kullanırken; saçlara kurutma ve şekillendirme olmak üzere iki farklı işlem uygulanılır. Bu da ister istemez saçlarınızın bir müddet sonra yıpranmasına yol açar. Oysa air curler, fön makinesi yardımı ile çalışan bir aparat olduğu için saçlara sadece tek bir adımda işlem uygulanır. Böylece yıpranma etkileri azaltılmış ve saçların parlaklığı korunmuş olur. Ayrıca air curler ile saçınıza çok yüksek derecelerde ısı verilmediğinden yanma riski ile de karşılaşmazsınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.