Çocuğunuz İçin Kolaylık

25-10-2018 14:35
Çocuğunuz İçin Kolaylık

Çocuğunuz İçin Kolaylık

 

Yolculuk esnasında artık çocuğunuzun canı sıkılmayacak! Çocuğunuz ve sizin için her anlamda büyük kolaylık sağlayacak olan bu ürün ile ev ve araçlarınızda çocuklarınızın eğlenceli anlar geçirmesini sağlayacak ve dilediklerini yapabilmelerine imkan sunarak kullanışlı tasarıma sahip olması yanında pembe ve mavi renk seçenekleri ile çocuğunuzun artık arabanızın koltuklarını sandalyelerinizi kirletmesine engel olacaktır.

 

Çocuğunuz İçin Konforlu Yolculuk

 

Çocuğunuz Pratik katlanabilir masa ve oto koltuk sehbası sayesinde kolayca oyuncakları ile oynayabilecek kolayca yemeklerini yiyebilecek hatta boyama bile yapabilecek. Tüm yolculuklarınızda çocuklarınızın canının sıkılmasını engelleyecek alternatif oyalama yöntemlerini (oyuncakları ile oynama, resim yapma, yemek yeme, kitap okuma tablet vb. ile oyalanma) vermenizi sağlayarak her anlamda konforlu bir yolculuk sağlamasının yanında çocuklarınızın koltuk veya sandalyeleri kirletmeden eğlenceli anlar geçirebilmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda yolculuklarınızda araçlarınızın koltuğunda emniyetli bir şekilde çocuklarınız dilediği her şeyi yapabilecektir.

 

Çocukların Emniyetli Rahatlık

 

 

Çocuklarınız yemek yerken ve oyun oynarken sizler dilediğiniz gibi zaman geçirebilecek ve uzun yolculukları büyük rahatlık ile buluşturan pratik olması nedeniyle gittiğiniz her mekanda katlanabilir masa ve oto koltuk sehbası çocuğunuzun yanından ayıramayacağınız bir eşyası gibi olacaktır. Aynı zamanda tüm çocukların beğeneceği mükemmel bir ürün özelliğinde olacaktır. Kumaşı ile hem size hem çocuğunuza hoş görünmesinin yanı sıra kolay temizlenebilir özellikte olması ile çocuğunuzun hijyenik ortamda rahatlığına imkan veren bir ürün olacaktır.

 

Ayarlanabilir kemerli sistemiyle emniyetli bir şekilde çocuğunuzun belini kavrayan ve hiç bir şekilde gevşeme yapmayan ürün farklı model seçeneği ile 35 cm x 40 cm boyutlarında hem kız hem erkek çocuklarınıza tercih edebileceğiniz bir üründür. Anne babalar için en başta önemli olan emniyet, tem izlenebilirlik, rahatlık ve çocuğunun konforu ile tüm yönleriyle vazgeçilemeyecek bir üründür. Bu ürün çocuğunuz büyüdüğünde bile yanından ayıramayacağınız bir ödev masası ya da bir laptop bilgisayar masası olarak da kullanılabilecek oldukça hayatınızı kolaylaştıracak özelliktedir. Çocuğunuz sizin olduğunuz odada sizin gözetiminizde ödev yapabilecek ya da bilgisayarda zaman geçirebilecek. Hafif olmasının yanında bu portatif ürün ile tüm sıkıntılarınızı hem siz hem çocuğunuza hafif hissettirecektir.

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.